OVERGANG EN VOEDING

8 op de 10 vrouwen krijgt op enig moment in haar leven te maken met overgangsklachten. 20% van deze groep heeft zoveel klachten dat het hun leven negatief beinvloed.

De gemiddelde leeftijd van een vrouw wanneer de eerste symptomen zich aandienen is 45 jaar. Een leeftijd voor veel vrouwen waarin de kinderen nog thuis wonen, de zorg en aandacht van ouders aanwezig is (mantelzorg) en werk nog een belangrijke rol speelt.

Niet echt het juiste moment om het rustiger aan te moeten doen! Helaas, de overgang is een feit. Maar hoe je hier naar kijkt en deze beleeft is een keuze.

Doe mee aan de 4 wekelijkse workshop ‘Jouw leven, jouw leefstijl’ en leer welke hormonen bij dit proces betrokken zijn, op welke symptomen je moet letten, maar vooral op welke manier je op een zo’n fijn mogelijke manier deze jaren en de jaren erna kunt ervaren. Op naar een mooi nieuwe en rijkere periode van jouw leven!

Praktische informatie:

Startdata

02-09-2019 19.30 – 21.30 uur

04-09-2019 19.30 – 21.00 uur

Waar?

Loes van Marlestraat 1a in Weesp

Inschrijven?

Schrijf je in via het contactformulier. Na betaling is jouw deelname definitief.

Tarief

Voor deze 4 bijeenkomsten waarin je alles leert over de betrokken hormonen, voeding, stressmanagement en tips betaal je € 59,-

Bij aanschaf van deze workshop ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.